Retezat 5 – 8 august 2011 – A patra zi

Retezat 5 – 8 august 2011 – Prima zi
Retezat 5 – 8 august 2011 – A doua zi
Retezat 5 – 8 august 2011 – A treia zi

Ma trezesc niste zgomote dubioase prin jurul corturilor, ciulesc atent urechile iar cand aud pungile agatate in copaci fosnind sunt aproape sigur ca un urs ne da tarcoale. Ma linistesc cand aud zgomot de bete de cort si apoi de bocanci si imi imaginez ca cineva abia sosit probabil monteaza un cort. De fapt era Vladut care si-a strans cortul de indata ce s-a luminat probabil fiind stresat sa nu ia vreo amenda din cauza ca am pus corturile in afara zonei de camping.


Curand se trezesc si restul, strangem coturile si apoi mergem la Pietrele sa mancam si sa bem un ceai. Majoritatea comandam omlete care se fac destul de repede, doar Elias comanda MBS si o asteapta pana i se lungesc urechile de foame.
Pana sa ajunga la Carnic o parte se mai opresc putin si pe la cascada O Laia dar eu sunt un pic grabit pentru ca mi-e sete si vreau sa beau o Hategana inainte sa vina microbuzul sa ne duca la gara dar nu mai am timp de bere pentru ca microbuzul deja ne asteapta.
In Subcetate pana sa vina trenul avem totusi timp sa bem o bere rece la sc Scumpy srl iar Vladimir cumpara din restul ramas de la bilete doua pet-uri de Hategana.
In tren sunt nevoit sa stau departe de fratii mei Vladut, Andrei si Wizz si de sticlele de Hategana deoarece Vali, Vladimir si cu Ancuta probabil au auzit cat de mult urasc sa joc carti si vor neaparat sa ma tortureze, si nu cu chestii simple gen macao sau razboi. Dar din fericire cineva acolo sus ma iubeste pentru ca se pare ca nu au cartea despre bridge la ei ramanand sa jucam doar canasta.
Din privirea lui Elias, exilat la separeul spritarilor, imi dau seama cat de nefericit este dar se pare ca nimeni din trenul asta nu-si da seama de bizarul situatiei: eu stand sa joc carti in timp ce Elias sta cu baietii la bere.
Resemnat fac echipa cu Vladimir impotriva lui Vali si a Ancutei si dupa o prima partida demonstrativa de canasta aplic cu succes tehnica agresiva de joc "A-ha" si ii spulberam. Doar la ultima partida am aplicat o tehnica putin mai defensiva fapt ce l-a nemultumit pe Vladimir, coechipierul meu, dar spre final strategia s-a dovedit a fi castigatoare.
Fiind prea ocupat sa-i bat pe Vali si pe Ancuta la canasta n-am fost prea atent la ce s-a mai intamplat in tren pana la Bucuresti dar sunt convins ca ceilalti vor completa vidul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.